Des de primera hora del matí de diumenge i amb foc de llenya, es cuinaran tots dos menjars; la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri. Per a participar de les degustacions caldrà adquirir un tiquet, que donarà dret a provar la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri, acompanyat de vi o cava de la terra i també uns bombons de postres.
Al llarg del matí totes les persones podran gaudir de tallers d'oficis tradicionals com és el cisteller, el bufador de vidre i el ferrer. Els més menuts participaran en un taller experimental en el qual accedeixen a l'interior d'un galliner i donen de menjar a les gallines. En un racó hi ha un ponedor i podran recollir un ou. També podran participar en un taller de munyir una vaca, una reproducció de dimensions reals.
Pels més petits també s'han programat diferent activitats: tallers de pintura al vi, de mandales, de manualitats.
A més, al llarg del matí totes les persones interessades podran tastar el vi i el cava dels productors de proximitat.